JON

Jon startede karrieren i børnerockorkestret DERUDA’, og er siden blevet brugt flittigt som studiemusiker.  Jon kan høres på utallige indspilninger gennem de sidste 30 år både som guitarist og som korsanger.

Erfaringen som festmusiker tog fart, da Jon startede orkestret Dans-Let, og siden blev headhunted til det kendte partyband Fabers Showband.

 

CARSTEN BO

Carsten Bo optrådte første gang som 4 årig til et juletræsbal og havde sit første professionelle job, som 8 årig sammen med Vejle’s kendte restauratør Bent Ager.

Det førte til en del talentshows, hvor et af af dem havde Klaus & Servants som dommere. Her klarede Carsten sig så godt, at han blev inviteret i orkestrets grammofonstudie (det hed det altså dengang ;-)), og i 1976 udkom Carstens debutsingle “Alt For Tidligt/Lørdag”. Og Carsten’s første LP plade så dagens lys året efter og hed “Gi’ Mig Et Rock’n Roll Beat”

Med sangene fra LP’en turnerede Carsten landet tyndt i en del år.

Da stemmen gik i overgang startede karrieren som festmusiker sammen med flere forskellige dygtige musikere, og i midten af 80’erne blev det til en plads i Klaus & Servants og senere “De 4 Esser”.

i 1997 møder Carsten Bo Jon Kjærran og de finder straks ud af, at kemi og musiksmag er meget ens, og det fører med sig, at de nu på snart 20 år har spillet til tusindvis af fester landet over.

Vi bliver ved fordi vi kan li’ det vi laver og fordi vi har passionen.