Det siger kunderne

Carsten Bo & Jon er en særdeles velspillende duo, og det bekræftes tydeligt af de mange tilfredse kunder og deres gæster. Herunder kan du finde udtalelser fra vores arrangementer.

Ikke mindre end fantastiske

De er bare super dygtige. Deres repertoire er alsidig. Vidunderlig musik både til at danse til, men også dejlig bare at lytte til. Kan kun give dem de bedste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Grethe og Ove Lyngsaa d. 26. juni 2023

Imponerende

Fantastisk dygtige musikere der har en imponerende situationsfornemmelse som tilpasses gæsterne og til enhver tid løfter stemningen. Ikke bange for udfordringer. Kan kun give mine bedste anbefalinger og vil helt sikkert bruge dem igen.

Anmeldt af Johnny Boysen d. 2. april 2023

Perfekt

Bookede dem til vores bryllup den 8. August. Der var fest og glade dage. Alle gæster roste Carsten Bo og Jon op til skyerne. De forstår at finde den rigtige musik, til den rigtige stemning. Tak for jer

Anmeldt af Torben Lyck Petersen d. 14. august 2020

De perfekte musikere der varmt kan anbefales

De var rigtig gode og vores gæster var rigtig godt tilfreds med jeres præstation og I havde et bredt udvalg af musik. Det er ikke sidste gang jeg vil bruge jer og jeg vil varmt anbefale jer til andre.

Anmeldt af Tommy Jørgensen d. 28. juli 2019

Helt fantastiske musikere

De spillede det mest fantastiske musik. Alle gæsterne roste dem til skyerne. De var virkelig gode til at få alle gæsterne med, og der blev danset fra start til slut. Skal helt sikkert bruge dem næste gange jeg skal holde fest. Kan kun sige at skal man have en fest med fantastiske musikere, så skal man helt klart booke Carsten Bo & Jon.

Anmeldt af Gitte Eriksen d. 27. marts 2023

Super professionelt

Vi havde bryllup d. 31/8-19 Det er bestemt ikke sidste gang de skal spille hos os. De er meget venlige begge to, og to herlige gutter der kan synge og spille. Havde vi kunnet give dem 10 stjerner havde de fået det. Glæder os allerede til næste gang vi skal høre dem spille, og vi vil anbefale dem til dem vi kender. Så skal der være fest så lad der være fest med Carsten Bo og Jon.

Anmeldt af Søren Lauridsen d. 2. september 2019

Sådan spiller vi

Lyt og se med herunder, når Carsten Bo & Jon introducerer vores musik.

Der er ingen tvivl om at vi vil give Dem den bedste fest eller det bedste arrangement.

Book os i god tid!